Už je to pár mesiacov čo sme si “postavili” nový dom a “zasadili” strom. Náš netradičný nový office v srdci Bratislavy, sme si prerobili konečne podľa našich predstáv. Zabývali sme sa a teda je čas aby sme vás previedli dizajnérskym imidžovým officom.

               Ako to v živote býva láska ide cez žalúdok. Naše najobľúbenejšie miesto je preto Bar (Chillout zone), kde sa stretávame ráno, na obed, podvečer, popodvečer a vlastne aj večer či v noci. A zase ráno. Skvelá čierna káva z rodnej dediny Leonarda Da Vinchiho od nášho klienta www.gustotoscano.sk, open bar (po 18:00! naozaj 🙂 ) či oddychový gauč. Všetky benefity, ktoré nás nakopnú k lepšej a efektívnej práci.

bar

            Hneď za prvou zátačkou doprava sa dostávame do našej “ Meeting Room”. Doležité calls, plány či stretnutia sa riešia presne tu. Aj keď máš nedoriešenú hádku s tvojou drahou – odporúčame ísť sem. Každá meeting room musí obsahovať – naleštený drevený stôl, bielu tabulu, zelenú a červenú fixku a strapec hrozna. O tom nediskutujeme.

original

                      Vŕzgajúcimi schodami ( ktoré sme naschvál nenaolejovali, aby sme počuli kedy prichádza šéf) prídeme na druhé poschodie do našej “Work Zone”. Obrovské svetlé okná, fresh pracovné stoly a 4 postele, je niečo viac? Pre ponechanie urban looku, tu máme biele drevené stĺpy a korkovú podlahu  z “18.” storočia. Korčule a lakovky sú preto dresscode na každý piatok 🙂

original-2

Nepochybujeme o vašej predstavivosti. Pracujeme sa nám tu skvelo, preto vás pozývame na tour de Principio office z pohodlia vášho gauča.

Tour de Principio