Zarábať kým nakupuješ? To chceš

Pred niekoľkými mesiacmi sme sa pustili do vytvorenia konceptu affiliate nakupovania pre nášho nového klienta Tooky Looky. Začali sme tak spoluprácu formou propagácie novovznikajúceho eshopu s portfóliom produktov rakúskeho športového obchodu Intersport.

Vytvorili sme aplikáciu pre Apple platformu, ktorá svojim používateľom umožňuje fotiť a upravovať svoje selfie fotky počas nakupovania. Zákazník sa jednoducho odfotí v oblečení, ktoré si kúpi v ich internetovom alebo kamennom obchode a následne appka zozdiela fotografie na Facebook so zámerom propagácie e-shopu.

intersportcirclecontent

Samozrejme benefity čakajú aj na zákazníkov, keďže hovoríme o istej forme Affiliate marketingu. Klienti budú odmenení finančne alebo bodovo za každý sprostredkovaný nákup pomocou svoje fotografie. Stavali sme na pravidle – “koľko kamošov presvedčíš, aby nakupovali tam kde ty, alebo to čo ty, toľko spätne zarobíš”

 

Ako to vyzerá v praxi?

  • Prídeš do Intersportu, páči sa ti mikina a ideš si ju vyskúšať
  • V kabínke sa odfotíš a označíš v aplikácií na fotke názov produktu
  • Dáš filtrík, našpúliš peru, pridáš nejaký status
  • Fotka sa automaticky zozdiela na tvojom Facebooku
  • Ak sa niekto z tvojich priatelov chytí, klikne na stránku a kúpi si to tiež, získavaš provízie a body
  • Ideš domov a skúšaš si novú mikinu pred zrkadlom celý večer

intersporttimelinemobile

Zbúrali sme hranice a tak je koncept vytvorený pre neobmedzené množstvo obchodov, ktoré dokáže aplikácia ponúkať na výber tovaru, ktorý sa bude dať označit na fotografii.
Cieľom bol prínos nových klientov pre e-shop a zároveň efektívna integrácia affiliate systému, ktorý dokáže zarobiť na sprostredkovaní celého predaja. Tak čo, idete nakupovať a zarábať  s nami?

tookylooky.co/

appstore