Život je príliš krátky na to piť zlú kávu, milovať len jednu ženu a mať zlý dizajn.  So let’s make some companies happy!

Čo pre nás znamená produktový dizajn

         Ako produktoví dizajnéri, sa zameriavame predovšetkým na celkové riešenie, nie len dizajn ako taký. Cieľ je fungujúcemu projektu vždy vdýchnuť život a nový postaviť na nohy. Projekt resp. klientsku požiadavku študujeme a analyzujeme, aby sme čo najlepšie pochopili jej zmysel, smerovanie a vedeli sme komplexne zastrešiť vysledný produkt. Pokiaľ príde klient s už vytvoreným produktom, vždy ho chceme dostať do podoby akceptovatelnej dnešnou dobou, preto prichádza na rad refaktoring alebo redizajn. 

Produktový dizajn pre nás tak znamená dizajnérskú, kóderskú a funkčnú harmóniu produktu.

Klientov produkt a jeho úspech je našou alfou omegou

Akceptujeme, že vo väčšine prípadov príde klient s trošku uzavretejším pohľadom na vec, čo je v poriadku. Na to sme tu my aby sme im ukázali, že ich business model a návratnosť investície sa dá podporiť kreatívnou formou moderného dizajnu a funkčným back-endom.

Vždy však dôsledne počúvame, čo klient zamýšla. Jeho predstava je pre nás odrazovým mostíkom a následne našou úlohou je tento zámer reálne softwérovo zhmotniť.

Veľa ľudí si myslí, že dizajn = kreslenie ale nie je to tak. V reále dizajnujeme databázovú štruktúru, analyzujeme prostredie, zaťaženosť servera, UI a UX rozhrania či používateľské scenáre a mnoho ďalších vecí.

fullsizerender-11

Čo u nás klient nájde?

          V prvom rade tzv. myslenie mimo škatule /out of the box/.  Klientom ponúkneme vždy rôzne nápady a niekoľko variant. Najväčším zadosťučinením je pre nás vedomie, že sa klient s nami prestal báť riskovať. Možno to bude aj tým, že ho nikdy nevynechávame z procesu, je informovaný a spoločne pracujeme s briefom. Máme radi ťažšie a náročnejšie veci, najmä čo sa týka back-endovej stránky. Či už pracujeme s klientom, ktorého produkt je určený pre masové publikum alebo je to klient s veľmi špecifickým niche marketom a zaužívanými návykmi.

Vieme sa pozrieť na aplikáciu a jej potenciál z pohľadu klienta, používateľa a aj vývojára. Vytvoriť koncept, ktorý je zhodný a prináša benefity na všetky 3 strany, je pre tento business veľmi dôležité a presne o to sa snažíme.

Vision and plans

            Našim plánom od začiatku je každého jedného klienta posunúť vyššie. Brandovo, marketingovo a užívateľsky. Momentálne máme zaujímavého klienta z oblasti finančníctva, ktorého chceme dostať medzi top 3-4 v danom obore. Zvýšiť povedomie, prebudiť ich novú vlnu a zbúrať akési dogmy a predsudky z tejto oblasti v očiach obyčajných ľudí. Tešíme sa. Radi rastieme, posúvame naše hranice a tým sa snažíme napĺňať dennodenne náš potenciál. Potenciál, ktorý je zmesou skúseností a know how, ktorý vieme ponúknuť našim klientom. Preto objem klientely a kvalita dodávaného servisu je pre nás prioritou číslo 1 na nasledujúce obdobie.