Septembrový kongres v nádherných priestoroch kaštieľa v Beladiciach mal výnimočnú atmosféru a tému. Spoločnosť Finanzpartner predstavila tri piliere rastu ako novú stratégiu, ktorá bude pomáhať budovať silnejsie zázemie ich spoločnosti. Sme veľmi hrdí, že práve Principio je jedným z týchto pilierov. Ako pomôžeme firme Finanzpartner rásť do detailov prezentoval náš CEO Ľudovít Franta.

Produktový dizajn je v dnešnej dobe neodelitelnou súčasťou brandingu či už novej alebo stabilnej firmy. Ludo prezentoval vnímanie marketingu nielen z pohľadu produktových dizajnérov, ale taktiež praktický pohľad a dôležitosť investície do prezentácie značky. V dnešnej dobe si nemôže firma dovoliť nebyť sociálne aktívna, na základe čoho účastníkom adresoval aj pár užitočných rád ohľadom používania sociálnych sietí a ich vzájomného prepojenia a integrácie. Dizajn, marketing a business idú dnes ruka v ruke, preto tieto propagačné aktivity budú neodeliteľnou súčasťou spolupráce Finanzpartner a Principia, ako jedna zo základných stratégií pre firmy.

img_1819

Veríme, že prednáška mala u predstaviteľov spoločnosti úspech a cenné rady pomohli nejednému účastníkovi. Nádherné prostredie a príjemná spoločnosť dodala kongresu nezabudnuteľnú atmosféru, vďaka čomu sme sa cítili výborne. Spoločnosť Finanzpartner pôsobí v oblasti financií a realít, kde pomáha firmám s finančnou gramotnosťou. Tešíme sa na spoluprácu a sme radi, že môžeme byť súčasťou tohto podnikateľského rastu na Slovensku.

Principio MSD