V coworkingových priestoroch HOSU Office Solutions sme minulý týždeň v rámci konferencie o kultúre novodobých pracovných priestorov predstavili aj najnovší prototyp nášho inovatívneho Smart Mirror.

A ako sa niečo podobné ako inteligentné zrkadlo vôbec do officov alebo spoločenských priestorov hodí? To všetko sme sa zúčastneným snažili priblížiť vždy vtedy, keď sa počas vychutnávania si skvelých raňajok zastavili, a so záujmom si v tom našom obzerali sami seba alebo najnovšie predvolené widgety.

Práve Smart Mirror je totiž tým najefektívnejším a najjednoduchším riešením, ako nechať vec každodennej potreby nadobudnúť iný rozmer a prinášať informácie v reálnom čase aj na miesta, kde by ich inak ľudia hľadali márne.

IMG_4001

Kancelárie s novým rozmerom

Práve jeho neprekonateľnú funkčnosť, čo sa týka využitia v kancelárskych priestoroch, kde si zamestnanci vďaka presonalizovanému nastaveniu a všestrannému využitiu, budú môcť pozrieť termíny najbližších porád, meetingov a spoločných akcií, sme prezentovali ako jednu z najväčších výhod samotného zrkadla.

Cielená reklama bez námahy

Tam však jeho možnosti nekončia. Svet kancelárií je možno vzdialený obrovským spoločenským priestorom, nákupným centrám či výťahom finančných inštitúcií. Aj v tomto prípade ale Smart Mirror má svoje využitie. Dokáže totiž fungovať aj ako tá najpersonalizovanejšia reklama, akú si viete predstaviť. Možnosť nastavenia na základe cieľovej skupiny, jeho umiestnenie priamo na toaletách či vo výťahoch a nenútený spôsob, ako návštevníkom podvedome predkladá informácie, je vo svete reklamy skutočne nevídaný.

IMG_4008

Veríme, že si naše Smart Mirror našlo svojich priaznivcov už teraz, ak by ste sa však chceli dozvedieť viac,vyskúšať si ho naživo, alebo máte záujem premeniť ho na súčasť svojho officu či domácnosti, tešíme sa na váš email na chcem@smartmirror.sk.