Už skoro rok naša firma plná šikovných kreatívcov, ktorí spájajú softvérové riešenia so svetom IoT, sídli na Záborského 19, v priestrannom rodinnom dome, ktorého lukratívna poloha v tichej časti Bratislavy a koncept na mieru šitý na naše kreatívne a vynaliezavé hlavy, nemohli do seba lepšie zapadnúť.

Keďže však milujeme nové nápady, ľudí s kreatívnym myslením a spoločné debaty, rozhodli sem sa naše brány otvoriť naozaj dokorán, a od dnes meníme náš trojposchodový nadčasový SMART SPACE na Coworking, ktorý nikdy inde nenájdeš.

DCIM109GOPRO

Každý jeden kreatívec, či už tím alebo jednotlivec, s vlastnou hlavou a nápadmi, ktorému sa nechce sedieť doma alebo v presklených budovách na dvadsiatom poschodí, je u nás vítaný. Čaká ho nezameniteľná atmosféra chill-out zóny, záhrada,v ktorej sa nielen griluje, opaľuje a kúpe, ale aj prichádza na stále nové idey, firemný bar, ktorý v prípade núdze dopĺňa kvalitná káva a samozrejme, náš skvelý kolektív.

A nevieš, či sa rozhodnúť pre Hub alebo Lab, alebo nebodaj nejakú Factory, príď sa najprv pozrieť do nášho osobitého SMART SPACE-u, ktorý sa na nič nehrá. Ručne vyrobený drevený nábytok, kvetináče plné mäty pre tvoju letnú limonádu, vysokorýchlostný internet, sedenie na troch poschodiach pričom je len na tebe, pre ktorý stôl či nebodaj celú kanceláriu sa rozhodneš, a samozrejme my!

DCIM109GOPRO

A aby sme nezabudli! Nevieš, ako k nám prísť? Jednoduché MHD spojenia priamo s mesta sú samozrejmosťou, ale ak si tak trochu ako my, pokojne sadni na bicykel, u nás na záhrade sa preň miesto nájde ľahko. Alebo to máš radšej pohodlne a prídeš autom? Rovnako jednoduché je to aj s parkovaním, a to priamo pred bránami SMART SPACE-u. A ak sa radšej prejdeš so svojím psíkom, aj ten má ú nás svoj coworkingový pelech, no big deal.

DCIM109GOPRO

O výbornej občianskej vybavenosti v podobe blízkeho nákupného centra Polus City Center a super zdravého Fresh Marketu ani nemusíme hovoriť. Obedy tak vybavíš rýchlo a chutne, trebárs aj priamo na záhrade.

DCIM109GOPRO

Ak máš záujem alebo poznáš niekoho, kto by k nám zapadol naozaj bez väčšej námahy, zdieľaj alebo si rovno pozri náš prehľadný cenník prenájmu jednotlivých stolov či miestností a rozhodni sa pracovať v priestoroch, z ktorých sa ti ani zďaleka nebude chcieť odísť.

Cenník prenájmu priestorov v Smart Space

Tabuľka 1

Tabuľka 2

Poznáš niekoho, kto už dlho túži pracovať v Smart Space, len čakal na tú správnu chvíľu? Alebo si to nebodaj ty? Tak nám napíš na space@smartvikings.com alebo našu ponuku posuň ďalej!