Niežeby sme sa navzájom neľúbili, práve naopak. Keďže nám záleží na zdraví a štíhlej línii, tento rok sme na Valentína nemaškrtili.

Teda, snažíme sa nevyjedať pralinky od nášho klienta a nepchať do seba čokoládu zakaždým, keď nám nejakú pošle. Ako darček sme radšej použili niečo menej náročné na trávenie, za to jednoduché na spracovanie a rovnako milé.

ezgif-5-0d7d8b00b0

Čože to? No predsa pohľadnice

Možno by niekto povedal, že už dávno vyšli z módy. No nie je to tak, paradoxne, s väčšinou vecí? Hneď potom, čo ich odložíme ku všetkým ostatným, už dávno zabudnutým, tak nejak sa samé vrátia na výslnie a očaria nás ako dávno nič iné, moderné. A povedzme si to na rovinu, smsky či správy na Facebooku budia občas oveľa horší dojem ako keby sme ich neposlali vôbec. A naopak, oveľa viac sa počíta, ak dostaneme naozajstný, rukou písaný list alebo na čokoláde zbadáme vlastnoručne napísané prianie či kresbu od nášho milého. Alebo sme len iní? 🙂

Tak sme sa tento rok aj my “pochlapili” (teda keďže sme tu len tri ženy a niekedy sme aj za dvadsiatich chlapov, veľa námahy nám to nedalo :P) a pustili sme sa do rozposielania starých dobrých Valentínok.

ezgif-5-925a4805fe

Rýchlo a originálne

Priamo z Valhally sme si rýchlo a šikovne za pomoci zopár jednoduchých krokov v online aplikácii nahrali naše osobné fotografie, napísali “origoš valentínske prianíčka” a jedným klikom sme okamžite začali rozposielať. Sme síce Vikingovia, ale povedzme si pravdu, komu by sa už len chcelo behať na poštu a premávať sa v snehuliach po meste len kvôli Valentínskym pozdravom. Takto sme to však mali rýchlo a jednoducho vyriešené a v stredu štrnásteho bol každý jeden (zadaný i nezadaný, dvojnohý či štvornohý) obyvateľ Valhally šťastný prešťastný.

Vlastné prianíčka a fotky

Síce sa nedali jesť a už tobôž sme si na nich nepomaškrtili, originálne boli aj za všetky čokolády a kvety, ktoré sme kedy na Valentína dostali.

Že už ste to tento rok nestihli? Čo takto poslať nejaké milé pozdravy k blížiacej sa Veľkej noci? Alebo len tak, z výletu, pre radosť? Stačí kliknúť na www.app.memlycard.com a vyskladať si tú svoju.

A potom, nám prosím dajte vedieť, ako sa vám to páčilo 🙂