Budovanie vlastnej firmy a značky je krásny no náročný proces. Preto sa tento rok spojil dizajn s technológiou. Kreativita s logikou. Priateľ s priateľom. Principio so Smart Vikings.

Keď nás vesluje viac, ide loď rýchlejšie. Aj preto považujem „merge“ Principia a Vikingov za ideálne riešenie. Keď Zuzka za mnou prišla s nápadom dať to dokopy, úprimne, dlho som neváhal. Väčšinou sa riadim heslom “Čím viac hláv, tým viac rozumu” preto zväčšiť a doplniť team o ďalších odborníkov bolo z môjho pohľadu rozumné rozhodnutie.

Dlhodobo sme v Principio hľadali možnosti, ako firmu posunúť na ďalší level. Očakávania sa potvrdili. Spojenie dvoch schopných tímov s podobným technologickým profilom, prinieslo nové príležitosti. Vytvorili sme tak ešte kvalitnejší tím, ktorý dokáže deliverovať prácu na profesionálnej úrovni a vo väčších objemoch.

Budúcnosť Smart Vikings vidím hlavne v dvoch smeroch. Budeme pokračovať vo vývoji webových a mobilných aplikácií, ktoré zlepšujú klientom ich bežné firemné procesy či online prezentáciu. A zároveň, zacielime svoju pozornosť na realizáciu inovatívnych digitálnych riešení, ktoré majú za cieľ zvyšovať kvalitu pracovného prostredia.

Aby som to vysvetlil. Časť nášho tímu sa venuje výrobe kreatívneho nábytku  a kancelárskych  doplnkov doplnených o hardwareové riešenia zbierajúce údaje. Ich následné spracovanie a vyhodnocovanie zlepšuje pracovné prostredie a výkon vašich zamestnancov.

IMG_2082Obe smerovania si vyžadujú veľa kreativity, otvorenosti novým možnostiam a technológiám. Preto sa snažím pristupovať k našim ľuďom maximálne otvorene, počúvam ich názory, pretože ako vieme, za každým úspešným šéfom hľadaj jeho skvelý tím. 🙂

Moje vedenie spoločnosti spočíva hlavne v dôraze na uvoľnenú pracovnú atmosféru, vytváraní priestoru pre nekonvenčné a zapamätateľné riešenia, ale hlavne v budovaní  inšpiratívneho pracovného prostredia, v ktorom uzrú svetlo sveta tie najlepšie nápady.

Tím Smart Vikings aktuálne tvorí 12 odborníkov, ktorí pracujú na softwareových riešeniach, ktoré chcú ľudia používať zas a zas.

Ľudo