Nemusíš byť sarkastický kreatívec, extrovertný dizajnér či programátor getleman aby si s nami pracoval. My ťa všetkému priučíme 🙂

Každý človek človekovi človeku potrebuje vypnúť. Aj človek bez človeka. A oddýchnuť si. O čo viac je to krásne, keď to dokážete s kolegami, ktorí sú navyše priateľmi. Tento rok sme sa rozhodli, že strávime 3 dni v srdci Slovenska – Západných Tatrách v Pribyline (skoro Kilimandžáro).

1.deň štvrtok

Zasnežené kopce a husté lesy nás priviedli k nádhernej chate – Chalet Tatras. Krásna drevená práca, vysoké stropy, krb, zariadená kuchyňa, biliard a obrovské okná. Prvý večer sme tak otvorili vínko, chlapi sa vrhli do rúbania dreva a oprášili sme naše biliardové zručnosti. ( Matej po večeri ukážkovo umyl riad). Romantiká.

Screen Shot 2017-02-17 at 12.25.48

2.deň piatok

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou boli sme hore už o pol 8. Voňavé vajíčka a vôňa kávy sa šírila do izieb, takže nikto nedokázal odolať. Okrem Kuba ten neje. O 10 sme už chceli byť na svahu, takže umyli sme zub, natiahli kamašle, uplietli Kubovi vrkoče, zobrali lyže a fičali. Lístok celodenný stál 39 eur (kks dosť) ak si bol menej sympatický tak 41 eur ( nikto nevie prečo). Každopádne celý deň v znamení šusen rychlen zusammen, s neuveriteľnou noblesou pádov Mateja a Mišky. Pivko na Chopku muselo byť a aj cikanie v kríkoch. Piatok večer prišla druhá polovica tímu. Áno, prišiel aj Ondro. Večer sa tak niesol v znamení hlbokých debát, linguistického okienka Jaya a šachu. ( čítaj: čo to sme popili, pobavili,potancovali).

Screen-Shot-2017-02-17-at-12.36

Screen Shot 2017-02-17 at 12.38.56

3.deň sobota

Slnečné lúče prenikali cez okno a zobúdzali nemé tváre. Ako ktoré. Podľa množstva etylalkoholu v krvom riečisti. Spoločné raňajky s vianočkou a domácim džemom nemohli chýbať a po 2 kávach sme sa rozhodli, že slnečnú sobotu venujeme sánkam a prechádzke. Zastavili sme sa tiež v Liptovskej dedinke so skanzenom. Sánkovačka išla výborne, jedine Ludo prišiel k menšej ujme na zdraví ale to sa medzi inými jeho chorobami stratilo. Poobede správne unavení sme zasadli na teamovú debatu, kde sme hovorili naše pohľady, názory, preberali stratégiu a smerovanie firmy. Neskôr sa tak mohol začať večerný banket v podobe neuveriteľných steakov a tanečnej zábavy. (Matej opäť umyl riad)

Screen Shot 2017-02-17 at 13.18.21Screen Shot 2017-02-17 at 12.38.12

Hovorí sa, že tvoja práca by mala spĺňať 3 veci. Mala by ťa živiť. Mala by vytvárať hodnoty pre spoločnosť. A mala by ťa baviť. Nie je nič krajšie ako keď robíte niečo čo vás napĺňa a zároveň s ľudmi, ktorých máte radi. V Principio sa nám podarilo vytvoriť niečo výnimočné, čo sa možno už dnes tak nenosí –  produktový dizajn tvorený profesionálmi, no najmä priateľmi.

“ Always follow your heart, but take your brain with you“

 

Spotreba v číslach –

26 vypitých káv

10 zjedených steakov

63 x šusen po svahu

1 x zlomené sánky

1x oškretý chrbát z kopca

3 krásne slnečné dni